Jouw bedrijf staat

Jij weet hoe je klanten maakt, hebt al een mooie omzet en hoort regelmatig dat je ‘zo lekker bezig bent’. Maar als je heel eerlijk bent, ziet het er aan de buitenkant mooier uit dan op jouw bankrekening. Er is weliswaar een mooie omzet, maar veel winst blijft hier niet van over. Althans niet zoveel als jij zou willen.

Stiekem droom je van een nog veel grotere omzet en winst. Je wilt nog veel meer groeien met jouw bedrijf en voelt dat dit kan. 

Speciaal voor al deze onderneemsters heb ik het Money Mastery – Jaartraject ontwikkeld. Een jaar lang professionele begeleiding van mij gecombineerd met de support en de kennis van een groep vergevorderde onderneemsters zodat je doorgroeit niet alleen in omzet, maar ook in winst.

Deze onderneemsters gingen jou voor

Lees de reviews

Halverwege het jaar heeft het Money Mastery traject zichzelf al meer dan terugverdiend. Het meest waardevolle vind ik de livedagen, er worden interessante onderwerpen behandeld en het masterminden zorgt voor nieuwe inzichten en ideeën om mijn bedrijf verder te laten groeien. Ook de maandelijkse feedback op mijn cijfers is super waardevol. En wat nog veel belangrijker is: ik kijk nu daadwerkelijk elke maand naar mijn cijfers, analyseer ze en bepaal waar ik bij moet sturen. Die stok achter de deur is precies wat ik nodig heb om mijn doelen te kunnen behalen.
Astrid van der Made

Succes met je Webshop

Het Money Mastery traject is voor mij erg waardevol. Het ‘dwingt’ me nog beter naar mijn cijfers te kijken en vooral daar dan ook iets mee te doen. Want ze zijn (natuurlijk) beïnvloedbaar. Met Hilde en de andere leden van de groep sparren we over hoe en wat. Dat zorgt voor een objectieve kijk op mijn bedrijfsvoering en frisse ideeën. Mijn doelen met betrekking tot omzet én winst zijn steeds meer binnen handbereik.

Monique Bladder

Hondengedragsspecialist

De live dagen zijn erg waardevol. Heel fijn om 2 dagen uit mijn bedrijf te zijn en even alleen met mezelf en de groei van mijn bedrijf bezig te zijn. Door de 1-op-1 sessie heb ik echt het gevoel dat Hilde er voor mij is en kunnen we dieper op bepaalde zaken ingaan. Het programma dwingt me uit mijn comfortzone waardoor ik nu een ander aanbod heb dat ik naast mijn tandartswerk kan aanbieden. Ik ben erg blij dat ik ben ingestapt.

Loes Meijerink

Tandarts

Herken je dit?

Je hebt op de harde manier geleerd dat meer omzet niet automatisch tot meer winst leidt. Dat al dat extra geld weer heel snel verdwijnt naar extra personeelskosten, grotere advertentiebudgetten of meer online tools. Het is tijd dat jij zelf nu eens de vruchten gaat plukken van jouw bedrijf. Want heel eerlijk, op dit moment heb je het gevoel dat iedereen aan jouw bedrijf verdient behalve jijzelf.

Je wilt nog veel meer groeien met jouw bedrijf en voelt dat dit kan. Er zijn echter weinig onderneemsters waarmee je het daar over kan hebben. Niet iedereen blijkt jouw ambities te hebben en dat maakt dat je je regelmatig eenzaam voelt.

Je bent altijd druk aan het werk in je bedrijf en voelt dat het goed zou zijn om af en toe eens afstand te nemen. Er komt echter altijd iets tussendoor waardoor je jezelf deze tijd niet gunt. Hoe fijn zou het zijn als er 4 x per jaar een 2-daagse gefaciliteerd wordt op een mooie, luxe locatie met heerlijk eten waarin je echt aan de groei van je bedrijf gaat werken? Een cadeau aan jezelf EN aan je bedrijf.

Wil jij er zeker van zijn dat jouw bedrijf een financieel succes wordt?
Dan is dit het traject voor jou!

Ik ben Hilde Radt

Financieel business coach.

 

Ik leer ambitieuze ondernemende vrouwen hoe ze echt goed kunnen verdienen met hun bedrijf.

Geld heb ik altijd een heel interessant onderwerp gevonden en ik ben dan ook afgestudeerd in Bedrijfseconomie en Economische Psychologie aan de Universiteit van Tilburg.

Na 4 jaar bij de Rabobank gewerkt te hebben ben ik in 2008 ondernemer geworden. Omdat ik naast geld ook erg van events houd, ben ik een evenementenbureau begonnen. Superleuk om te doen en ik ontdekte dat het ondernemerschap echt bij mij past. Na 7 jaar begon ik de financiële wereld toch te veel te missen. En daarom heb ik mijn eerste bedrijf verkocht en heb ik een carrière switch gemaakt. Sinds 2017 help ik andere onderneemsters om ook een winstgevend bedrijf op te zetten. Hier komt mijn passie voor ondernemen samen met mijn financiële kennis en ben ik echt in mijn element.

Money Mastery Jaartraject

 

Dit traject is op selectie om de groep zo waardevol mogelijk te maken. Selectie gebeurt op basis van omzet en winst cijfers. Daarnaast wordt er gekeken of je in de groep past. Een matchcall is daarom altijd noodzakelijk.

Hilde

Heb je interesse en wil je meer weten over het Money Mastery Jaartraject? Vul hieronder je gegevens in dan stuur ik je de brochure met alle informatie toe.